kjendis

Kudryavtseva Yana Alekseevna: biografi og poster

Innholdsfortegnelse:

Kudryavtseva Yana Alekseevna er den yngste perfekte mester i turneringer i verdensgymnastikk. Jenta ble født i et sportsmiljø, fordi faren er en kjent svømmer som vant mesterskapet i de olympiske leker i 1992. Familien bodde i Moskva.

Karriereopptak

Ganske tidlig begynte å gjøre betydelige fremskritt Kudryavtseva Yana Alekseevna. Biografien hennes er assosiert med alvorlig idrett, med start i 2008, da en seier ble vunnet på juniorturneringer. Da ble en slik begivenhet holdt på Dmitrov territorium i løpet av 2009, hun konkurrerte i Samara i 2011, så vel som i Kazan (2012).

Sesongen da konkurranser begynte begynte var 2011. Det var da talentene ble satt pris på, noe som ble vist av Kudryavtseva Yana Alekseevna. Det var en internasjonal konkurranse blant juniorer. Samtidig varte Grand Prix-konkurransen.

Yana Alekseevna Kudryavtseva kom inn i de ledende rekkene på laget sitt. Hun gjorde en utmerket jobb med både klubbene og bøylen. Junior Cup ble vunnet. I Pesaro fikk Kudryavtseva Yana Alekseevna verdensledelse. Karrieren hennes utviklet seg raskt.

2012 brakte seier i europeiske konkurranser blant juniorer. Dommernes hjerter ble bestukket av forestillingene med ballen perfekt utført av henne. Kudryavtseva Yana Alekseevna mottok "gullet" som et resultat av det hele i laget.

Rask utvikling

Siden den gang har prestasjonene hennes bare mangedoblet seg. Kudryavtseva Yana Alekseevna går til konkurranser blant voksne. Sportskarriere i seniorkategorien begynner med 2013-turneringen på internasjonalt nivå, som finner sted i hovedstaden i Russland. Den neste turneen fant sted på Holons territorium. Glitteret rundt ble vunnet, i tillegg til konkurransen med klubber, bronsen ble vunnet, takket være at hun jobbet med ballen klarte hun nådig bøylen.

Kudryavtseva Yana Alekseevna blir da medlem av verdensmesterskapet som arrangeres i Sofia. Han ga henne førsteplassen i det hele. Til tross for at dette var hennes innledende sesong, var jenta den første i historien som overgikk sine rivaler på dette stadiet helt i starten av karrieren. Ledelse i arbeidet med bøylen ble vunnet med glans, hun gjorde en utmerket jobb med et sportsutstyr, fikk en "bronse" for sin opptreden med et bånd.

Da verdensmesterskapet fant sted på Minsk territorium, ble den andre all-seieren vant umiddelbart, "gullet" for å jobbe med ballen, så vel som den andre med bånd og maces.

Setter poster

Den neste fasen av hennes karriere ble passert i Wien, da Yana Alekseevna Kudryavtseva vant "gullet". Bildene viser hvor elegant denne jenta er, men hvor mye utholdenhet og hardt arbeid hun har! Når hun gjennomførte en forestilling med ballen, tjente hun 19 poeng på det oppdaterte rangeringssystemet, som på det tidspunktet var rekord. En fenomenalt ung jente var da hun vant status som europamester. Bare 15 år, og allerede slike resultater!

I rammen av den første VM-finalen i St. Petersburg i 2013, ble den tredje plasseringen i all-round oppnådd, den første plassen for å jobbe med ballen, den andre med en knipling og ytelse med et bånd.

Seier uansett hva

I august i år kom debuten i Kiev som en del av verdensmesterskapet. Det var noen tekniske hindringer. Musikken slått av et par ganger, så forestillingen måtte startes på nytt. Til tross for alt ble hun vinneren og fikk et resultat på 18, 5.

Mesterskapet i arbeid med klubber ble også oppnådd, den andre stillingen - med en bøyle, samt for å spille med ballen. Da den endelige allround-begivenheten fant sted, som ble gjennomført i en individuell modus, vant jenta. Denne bragden løfter henne til statusen til den yngste gymnasten som har vunnet perfekt ledelse i verden i en alder av 15 år.

Erobringen av Østen

Da utspiller hendelsene i hennes liv seg i Japan, hvor hun var medlem av Aeon Cup klubbmesterskapet. Jenta opptrådte som en del av en gruppe som konkurrerte på vegne av Gazprom-foreningen. Hun og kollegene i landslaget ble ledere for lagkonkurransen, foran Hviterussland og Ukraina. Da den individuelle allround-hendelsen fant sted, mottok Kudryavtseva ”gullet”.

Følgende 2014 returnerer jenta til Moskva igjen for å delta i en av Grand Prix-turneringene. Han bringer tredjeplassen for alle rundt og andreplass for å jobbe med en snøre og bøyle. Gymnasten kunne oppnå flotte resultater hvis hun hadde forberedt seg bedre, men hun forble fortsatt i topp tre.

Mye bedre ting gikk til Tie, der hun vant mesterskapet i alle kategorier, bortsett fra å jobbe med en mase. Der fikk hun andreplassen. Fire gullmedaljer ble mottatt i Stuttgart. En gang i Holon på Grand Prix vant hun ytterligere to førsteplasser, ett sekund og bronse. På et andre besøk i Pesaro klarte han å vinne i alle kategorier.

Utenvarlig mester

April 2014 var perioden for mesterskapet i Russland i Penza. Individuelle alt rundt ble helt dempet av henne. En gang i Corbeil-Eson og Tashkent, tok hun andreplasser, andre bare til sin landsmann Mamun Margarita. Da de følgende etappene fant sted i Sofia og Minsk, klarte jenta å ta seieren.

Trettiårsdagen for EM brakte triumf i rollen som den absolutte lederen. Kazan og den siste fasen av den internasjonale cupen ble en periode med å motta fire gullmedaljer og ett sølv.

Verdensmesterskapet i 2014 i Israel begynte som et team all-round arrangement, som et resultat av at deltakerne fra Russland ble vinnere. Kudryavtseva kvalifiserte seg absolutt i alle finalekonkurranser. Kategoriene mace, hoop, ball brakte førsteplassen, og båndet - den andre. Det var også en veldig vellykket periode, da hun igjen vant statusen som den absolutte mesteren i individuelle allround.

På slutten av konkurransen mottok Yana en spesiell pris som Longines delte ut for eleganse. Skjønnheten ble tilfeldigvis en vinner av Silver Doe Award.